torsdag den 5. april 2012

Angelique/Snape headcanon


Det var nat. Det tordnede og lynede. Angelique sad på sin kost og prøvede at undgå at blive ramt af lynet. Hun måtte skynde sig ned til James og Lilly Potter. Hun måtte advare dem inden det var forsent. Hun havde overhørt en samtale mellem Pettigrew og Mørkets herre, og havde hørt at de skulle slå hele familien Potter ihjel.
Godt nok havde det sidste hun havde sagt til James været at hun hadede ham for at gifte sig med Lilly, men derfor skulle de ikk dø, især ikk James. Hun elskede ham.
Der lød et brag og mørkets tegn vidste sig over James og Lillys hus, idet Angelique landede. Hun løb ind i huset, "James, James??!" nærmest skreg hun. Men hun vidste det jo godt. Mørkets tegn=død.
Hun fandt ham på gulvet ude i gangen. Død, livløs, kold og en smule tåget på grund af tårene fra hendes øjne.
*bump*
"Av for satan!" bandede Ange idet hun ramte gulvet. Hun sukkede, det var 8. gang i den her måned hun drømte om James´ død.
Hun kiggede op på uret. 06:30. Shit, hun ville komme forsent! Hun skulle mødes med Professor Snape på Hogwarts, om mindre end 20 min.!
-
Snape havde drømt om Lilly igen, og om kvinden som lå grædende henover James. Han stod og tænkte over det, da en ung kvinde stormer ind ad døren. "Undskyld, jeg kom-. mer.- forsent" sagde hun meget langsomt da det gik op for Angelique at det var den mand der havde trøstet hende den nat James døde.
Hun gik rundt om hans skrivebord og kiggede op i hans næsten sorte øjne.
Han lænede sig framad, og hendes læber mødtes med hans i et lidenskabeligt og tårevædet kys. Aldrig ville det blive det samme igen. ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar